Västerås IBS tillbaka på vinnarspåret

Förra helgen så förlorade Västerås mot Lockerud Mariestad. Idag tog Västerås revansch på sig själva genom att vinna mot Lindome med 4–3 på bortaplan.

Efter förlusten den senaste helgen ramlade laget ner på en tredjeplats i tabellen. Idag såg man till att sätta press på lagen ovanför i och med den fina insatsen mot Lindome.

Västerås tog ledningen med 1–0 i den första perioden då lagets notoriske målskytt Isabella Halling hittade rätt.

I den andra perioden fortsatte Västerås att producera mål och gick ifrån till 3–0 efter mål av Emelie Löwgren och Halling.

I mitten av tredje trodde nog de flesta att Västerås hade punkterat matchen då Ellen Rännar satte 4–0. Men Lindome kom tillbaka genom tre raska mål. Men närmare än 4–3 kom man inte och Västerås kunde inkassera en ny seger i allsvenskan.