Sura Blue Hammers förlorade derbyt

Sura Blue Hammers har det fortsatt tungt i hockeyettan. I kväll förlorade man derbyt mot Arboga med 3–6.

Sura inledde piggt och tog ledningen med 1–0 i den första perioden efter att Rasmus Kronstrand överlistat Arbogas målvakt Daniel Eriksson. Arboga kunde sedan kvittera till 1–1 i powerplay efter att Christoffer Udd dragit på sig en utvisning.

I den andra perioden gick Arboga ifrån i målprotokollet till 1–3 efter mål av Henrik Warman och Fredrik Orrsten.

I början av tredje perioden reducerar Sura till 2–3 efter att Mattias Arnmark hittat rätt. Men Arboga svarade med att göra två nya mål som innebar en 2–5 ledning. Sura reducerade till 3–5 men Fredrik Orrsten såg till att Arboga vann matchen med 3–6 med sitt andra mål i matchen.