Segerraden bruten för VIK Hockey

Segerraden stannade på tretton raka segrar i Hockeyettan för VIK. I kvällens match fick man se sig besegrade av Lindlöven som vann med 2–1.

VIK är sedan tidigare klara seriesegrare i den västra Hockeyettan. I kvällens toppmöte med Lindlöven åkte VIK på en uddamålsförlust att segersviten stanna på tretton raka.

VIKs målskytt denna kväll var Niclas Lehmann som fortsätter att hitta nätet. Lehmann gav VIK ledningen med 0–1 efter 48 sekunders spel av första perioden. Men Lindlöven vände som sagt och avgjorde matchen i powerplay i tredje perioden.

Sura Blue Hammers var ytterst när poäng mot IFK Arboga. Niklas Damm Åberg kvitterade till 3–3 med fyra minuter kvar av matchen. Men Arboga tryckte in 4–3 med 51 sekunder kvar av ordinarie tid och kunde lira hem alla tre poängen. Snöpligt för Sura som var så nära poäng för första gången på länge.