Hon är årets Stjärnföretagare

I onsdags på Expectrum utsågs vinnaren av Årets stjärnföretagare i Västerås 2017. Utmärkelsen instiftades av evenemanget Så bygger du ditt drömföretag och delades nu ut för fjärde gången.

  • Publicerad 08:57, 11 maj 2017

En stjärnföretagare är en person som byggt sitt företag och sitt liv på sina egna villkor. Företagare med annorlunda affärsmodeller, eller annorlunda sätt att jobba eller bemöta sina kunder. Människor som med sitt företagande vågar gå sin egen väg.

De tre finalisterna var:

• Joakim Lorenz med företaget Newsafe.

• Patrik Rapp med företaget Sports performance center

• Angeliqa Mejstedt med företaget Vandringsbloggen.

"Oväntat"

Avgick med segern gjorde Angeliqa Mejstedt som genom sin blogg gjort hobbyn vandring till sin vardag. Angeliqas blogg har över 70-tusen sidvisningar per månad och hon vandrar både i Sverige och utomlands.

– Att vinna utmärkelsen Årets stjärnföretagare i Västerås kom oväntat, men är otroligt hedrande och roligt. Den här utmärkelsen kommer påminna mig om att det blir rätt så länge man följer sin inre kompass. Jag vill säga jättestort tack till alla de som följer mig och som skapar vandringsgemenskapen runt om Vandringsbloggen. Jag har verkligen världens roligaste jobb. Tack!

Angeliqa Mejstedt går därmed vidare till den stora finalen i Stockholm i november tillsammans med 14 andra stjärnföretagare från hela Sverige.

Tvåa kom Patrik Rapp och trea Joakim Lorenz.

Tävlingsregler: Stjärnföretagare

De nominerade ska vara företagare som på något sätt har byggt företaget på sina egna villkor, till exempel genom en annorlunda affärsidéett spännande sätt att jobba eller ett eget tänk. Helt enkelt en människa som har gjort det på sitt eget sätt (och som är värd att hyllas för det).

De nominerade måste driva företag i Västerås med omnejd.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.