The Moniker Foto: Pressbild

The Moniker besöker Skinnskatteberg med en hyllningskonsert till Robert Broberg

På söndag, 23 oktober, gästar The Moniker kulturhuset Korpen i Skinnskatteberg för att sprida sin husgud Robert Brobergs klassiker.

Publicerad

Det har gått många år sedan Daniel Karlsson, med artistnamnet The Moniker, slog igenom i TV4:s talangjakt Idol. Några år senare, 2011, var han med i Melodifestivalen med låten ”Oh my God” och efter att ha gått vidare till ”Andra chansen” slutade han som trea.

På senare år har The Moniker turnerat flitigt med en hyllningskonsert till artisten Robert Broberg, ”Det var en båt som sa…”, där han tolkar sin stora idol på allra bästa sätt. Föreställningen är varm och innerlig och har fått stående ovationer.

Med sig till Skinnskatteberg på söndag klockan 16.00 har han multimusikanten Erik Anjou.

De bjuder på en konsert där många odödliga låtar avlöser varandra.

Så här säger The Moniker om Robert Broberg i ett pressutskick:

”Jag har älskat Robert Broberg ända sedan jag var i 10-årsåldern och syrran hade köpt en skiva med honom. Det är Robert Broberg som är anledningen till att jag står på en scen överhuvudtaget. Hans spektra är så enormt, ingen är i närheten av att kunna röra sig så vågat till det djupa. Det pratas alldeles för lite om Robert Broberg idag.”

I pausen serveras wraps och bubbel (alkoholfritt). Konserten arrangeras av föreningen Kultera Korpens vänner med stöd av Skinnskattebergs kommun och Västmanlandsmusiken inom nätverket Ett kulturliv för alla, EKFA.

Biljetter finns på kulturbiljetter.se.

Powered by Labrador CMS