Karwan Safari blev mållös i dagens match mot Rynninge. VSK förlorade matchen med 1–3. Foto: STEFAN LINDGREN/Arkiv

VSK föll tung mot Rynninge – men är fortsatt serieledare

VSK åkte på en svidande förlust då man föll mot Rynninge på bortaplan. Serietian vann med 3–1 efter att man punkterat matchen på tilläggstid.

Jakten på Superettan fortsätter för VSK. Idag fick man dock grus i maskineriet då man lite överraskande förlorade mot Rynninge på bortaplan. Rynninge tog ledning i den 36:e minuten efter att Emil Berger gjort mål på straff. Berger nöjde sig inte med det, utan tre minuter senare utökade han Rynninges ledning till 2–0 efter en frispark.

I andra halvleken jagade VSK hårt för att komma ifatt. Reduceringen kom i den 78:e minuten då formstarke Filip Tronêt dundrat in ett långskott. Jakten fortsatte men VSK lyckades inte skaka fram det där riktigt heta chanserna för att få till en kvittering. Passningar slogs bort i avgörande lägen vilket bidrog till att det där rejäla trycket aldrig infann sig. Istället för kvittering kunde Rynninge sätta 3–1 på tilläggstid efter att Martin Springfeldt placerat bollen bakom VSK:s målvakt Anton Fagerström.