VSK Bandy har startat oerhört starkt under försäsongen. Hittills är man obesegrade efter tre matcher. Foto: STEFAN LINDGREN/Arkiv

VSK Bandy i topp på vår sportlista

Här lyfter vi fram de tre hetaste sporthändelserna under veckan som gått. Höstens andra lista innehåller både bandy och innebandy. Toppar listan gör laget som är obesegrat under försäsongsmatcherna.

Publicerad

1. VSK Bandy

VSK Bandy har startat upp försäsongen på ett imponerande sätt. Efter segrar mot Hammarby och Falun så tog man under förra veckan en ny seger då man vann över Sandviken på bortaplan. Visst det är tidigt på säsongen men det visar ändå att VSK har något intressant på gång.

2. Matilda Plan

VSK Bandys damer har spelat sin första träningsmatch för säsongen. Det blev seger med 6–0 över Sandviken. En som visade framfötterna var Matilda Plan som stod för fyra av VSK:s mål. Plan kommer precis som vanligt bli en av VSK:s nyckelspelare under säsongen.

3. Anna Wiman

I Anna Wiman har Rönnby fått in en spelare som blir att räkna med när SSL-säsongen startar. I helgen svarade Wiman för två riktigt fina insatser från sin centerposition. Wiman är placeringssäker och spelar med stor pondus i sin centerroll.

Matilda Plan fick jubla rejält i helgens träningsmatch mot Sandviken. VSK:s målfarlige spelare stod för fyra mål när man besegrade Sandviken med 6–0.×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2
Powered by Labrador CMS