Sura Blue Hammers fick en tung start på Hockeyettan. Det blev förlust mot Kumla som van med 5–0. Foto: STEFAN LINDGREN/Arkiv

Tung start för Sura Blue Hammers – förlorade premiären i Hockeyettan

Sura Blue Hammers blev nollade i premiären av Hockeyettan. Hemmalaget Kumla tog en klar 5–0 seger efter att man gjort ett målmässigt ryck i tredje perioden.

Ett nytt och oprövat Sura Blue Hammers inledde årets seriespel i Hockeyettan med bortamatch mot Kumla. Första perioden blev mållös.

10.33 in i den andra perioden tog Kumla ledningen med 1–0 efter att Suras veteran Nicklas Larsson besökt utvisningsbänken. 1,5 minut senare small det igen bakom Suras keeper Rasmus Fahlander då Kumlas Victor Wänghult utökade ledningen till 2–0.

I den tredje perioden fortsatte Kumla att producera och rann ifrån på resultattavlan, slutresultatet skrevs till 5–0.