Karwan Safari gjorde VSK:s enda mål i hemmamatchen mot Norrby. Foto: STEFAN LINDGREN/Arkiv

Sena mål sänkte VSK på hemmaplan

VSK-fansen får fortsätta vänta på den första hemmasegern i klubbens återkomst till Superettan.

Under måndagkvällen förlorade grönvitt mot Norrby. Detta efter att ha släppt in ett hörnmål i den 86:e minuten och därefter släppt in 1–3 efter en kontring i den 90:e minuten.

Innan kallduschen i slutminuterna såg det ändå lovande ut för VSK. Vid ställningen 1–1 där Karwan Safari hade gjort hemmalagets mål via straff låg VSK på och spelade för att göra ett ledningsmål.

Men istället för ett potentiellt segermål kom alltså två (!) baklängesmål i slutet.

Det här var VSK:s femte raka hemmamatch utan seger.

Nästa match för grönvitt spelas på lördag borta mot Halmstad. Nästa hemmamatch spelas den 8 juni. Då kommer Frej på besök till Solid Park.