Övre Raden från vänster: Peo Olsson ledare, Benjamin Edbom Kan, Samuel Vanberg, Eric Bladin, Anton Fors, Michel Diab, Linus Rönnholm, Jonathan Nordstrand, Lewend Omar, Denis Naess och Erik Gustavsson. Nedre raden från vänster: Juan Pablo Sanchez Rodriguez, Alend Sudki, Jonathan Eek, Vilgot Clauss, Brandon Chunokun och Carl Görling.

Rudbeck föll i finalen av USA Cup

Det blev förlust för Rudbeckianska i finalen av USA Cup. Motståndarna Minneapolis United var några nummer bättre än västeråslaget.

Efter stor glädje när semifinalvinsten i USA Cup bärgats på söndagsförmiddagen väntade finalen på eftermiddagen. Men tyvärr gjorde Rudbeckianska en dålig insats i finalen. Det blev storstryk med 2-6 mot hemmalaget Minneapolis United.

Två tunga minuter i inledningen av matchen gjorde att Rudbeck hamnade i underläge med 0-2 redan efter 10 minuters spel. Rudbecks lag underpresterade matchen igenom.

Både försvars- och anfallsspelet var inte riktigt bra och dessutom saknades den rätta energin. Ett litet hopp tändes dock när Rudbeck strax före halvtid reducerade till 2–3. Men direkt i inledningen av den andra halvleken gjorde Minneapolis mål igen.

Rudbecks målskyttar var Eric Bladin och Alend Sudki.