VI har inlett säsongen med två raka segrar och toppar även vår lista den här veckan. Foto: Stefan Lindgren

Obesegrade i serieinledningen – även i topp på vår lista

Här lyfter vi fram de tre hetaste sporthändelserna under veckan som gått. Höstens tredje lista innehåller både sommar och vintersporter. Toppar listan gör laget som vunnit sina två inledande matcher i serien.

Publicerad

1. VI:s damer

VI:s unga damlag har imponerat stort i inledningen av den högsta handbollsligan SHE. I premiären vann man över Skara och under den gångna veckan följde man upp med en bortaseger mot Boden. En smakstart med andra ord och en framgång som gör att VI tar förstaplatsen på veckans lista.
2. Rönnby

Med smarta värvningar och en stor trupp ska Rönnby skörda framgång. I söndagens seriepremiär i Svenska Superligan visade man upp ett spel som ser lovande ut. Målexplosionen i första perioden var imponerade, extra kul att se att de förväntade målskyttarna fanns med i protokollet.
3. VSK Fotboll

VSK befäste sin serieledning i Norrettan i och med söndagens vinst mot Assyriska. I och med segern utökade VSK ledningen i tabellen och just nu är det fem poäng ner till serietvåan Syrianska. Det som imponerar mest är att VSK vunnit sina två senaste matcher trots att man saknat flera ordinarie startspelare.

Felicia Forsmark gjorde säsongens första mål för Rönnby. Laget fick en flygande start på SSL-säsongen då man vann mot Malmö i premiären. Foto: STEFAN LINDGREN×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2
Powered by Labrador CMS