Ted Andersson blir ny sportchef för VSK Bandy. Foto: VSK Bandy

Klart: Legendaren tar över som sportchef

Ted Andersson blir ny sportchef för VSK Bandy, en roll som tidigare ingått i klubbchefsjobbet. – Otroligt hedrande att få ett sånt här uppdrag i världens både största och mest framgångsrika bandyförening, säger Ted till klubbens hemsida.

Publicerad

Sedan det blev officiellt att Michael Campese lämnar VSK Bandy har klubben jobbat med organisationsfrågan. Under våren blev det klart att Henrik Lundgren blir ny marknadsansvarig för VSK. Nu står det också klart att förre storspelaren, och tidigare players managern, Ted Andersson blir ny sportchef för VSK Bandy.

– Det känns fantastiskt att Ted Andersson blir ny sportchef för VSK Bandy. Dels med tanke på hans bakgrund som elitspelare men även att rollen inte är helt okänd för honom då han tillsammans med Michael Campese och Michael Carlsson tidigare utgjort en sportgrupp. Det här är en mycket bra lösning för oss, säger VSK Bandys ordförande Gisela Stockhaus.

Innan torsdagens träning blev Ted presenterad som ny sportchef för herrlaget av ordförande Gisela och han kliver in i arbetet direkt.

– Det är otroligt hedrande att få ett sånt här uppdrag i världens både största och mest framgångsrika bandyförening, säger Ted Andersson.

Vad blir ditt fokusområde?
– Att fortsätta se till att VSK är en ledande förening i landet när det gäller bandy. Mycket handlar om att förvalta en historia och kultur.

Powered by Labrador CMS