VSK Fotboll tog sin åttonde seger i norrettan då man besegrade Team Thorengruppen med 3–1 hemma på Solid Park Arena. Foto: STEFAN LINDGREN

Drömmål av Brian Span när VSK tog en ny seger

VSK Fotboll fortsätter att övertyga i norrettan. Idag tog man en ny vinst då man besegrade Team Thorengruppen med 3–1 hemma på Solid Park Arena.

Publicerad

VSK fick en drömöppning på lördagens match då Brian Span dundrade in 1–0 från distans redan i den 2:a matchminuten. Span fortsatte att visa fina takter då han serverade Simon Johansson till 2–0 målet en kvart in i matchen.

VSK fortsatte sedan att trumma på och i den 37:e matchminuten nickade Ilir Berisha in 3–0 efter en hörna. Thorengruppen lyckades att få till en reducering innan halvtidsvilan.

Thorengruppen startade starkt i andra halvlek och det dröjde ett tag innan VSK åter fick kontroll på matchbilden. Halvleken blev mållös och VSK kunde ta sin åttonde seger och befäster serieledningen i norrettan.

MATCHFAKTA

VSK Fotboll–Team Thorengruppen 3–1 (3–1)

Mål: 1–0 (2) Brian Span, 2–0 (15) Simon Johansson, 3–0 (37) Ilir Berisha, 3–1 (42) Juuso Laitinen