Michael Carlsson fortsätter som huvudtränare för VSK Bandy Foto: Stefan Lindgren

Carlsson fortsätter som VSK-tränare: ”Har världens bästa jobb”

Han har varit huvudtränare sedan 2014. Och fortsättning följer. Nu står det klart att Michael Carlsson leder VSK Bandy i minst två säsonger till. – Jag har världens bästa jobb och jag tycker att vi har mer att ge i laget, säger han till klubbens hemsida.

Publicerad

Under de åtta säsonger som Michael Carlsson tränat herrlaget – att lägga till de 18 säsonger som seniorspelare han tidigare hade i den grönvita moderklubben – har det blivit två SM-guld på tre SM-finaler, två Svenska Cupen-titlar och två World Cup-titlar.

Nu står det klart att han stannar minst två år till.Nu har har skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig 2+1 år.

– Det känns bra, vi är i början på resan med den här gruppen. Framtiden ser väldigt spännande ut, och den vill jag vara en del av, säger han klubbens hemsida.På frågan varför han väljer att stanna i VSK svarar Carlsson. – Jag har världens bästa jobb och jag tycker att vi har mer att ge i laget, och vi har många saker att utveckla.

Och tillägger:

– VSK betyder allt egentligen. Klubben har alltid funnits med mig i hela mitt liv, det är klart att VSK ligger mig varmt om hjärtat. Jag gillar att jobba med känslor, det är då jag jobbar som bäst, och det får jag göra här i Västerås.

Powered by Labrador CMS