Annons

Kärntanken i vårt servicekoncept ”All inclusive” är att kunna betjäna just dig så bra och flexibelt som möjligt genom hela din köksrenovering. Puustelli tar fullt ansvar tillsammans med våra samarbetspartners för renoveringen från start till mål. Vi är specialister inom branschen.

Puustelli kök - en smakfull familjeinvestering

Har du tänkt på att ett miljövänligt kök också är plånboksvänligt? När du väljer Puustelli, väljer du ett kök i högsta energiklass. Rätt placering av kyl och frys, energisparande lampor, en induktions- eller keramisk spis samt utbyte av droppande blandare sparar energi. Puustelli-kök hjälper dig att göra små och stora miljövänliga val.

  • Publicerad 13:11, 20 maj 2019
  • Detta är en annons från Puustelli Kök i Västerås

Allt börjar med att en inredare från Puustelli kommer till kundens hem, tittar på platsen för köket och gör en övergripande renoveringsplan.

– Besöket tar någonstans mellan två och tre timmar och under den tiden tar inredaren noga reda på kundens stil, smak och önskemål, berättar Magnus Lind, projektledare Puustelli Västerås.

Det kan också bli så att kunden ser fler behov som till exempel att man behöver fortsätta med renovering av en intilliggande hall eller ett badrum och även där kan Puustelli med sitt byggföretag hjälpa till.

– Vi har förutom själva köket till exempel kakel, klinker, stenskivor och badrumsinredning, allt för att valen ska bli så smidiga som möjligt, säger Magnus.

Något som är väldigt viktigt vid ett köksbygge är att alla mått blir rätt. Därför mäter inredaren själv hela köket vid sitt besök och Puustelli står på så sätt till svars för att alla mått stämmer.

Nästa steg blir att kunden kommer till Puustellis lokaler på Sigurdsgatan för att se förslaget som inredaren förberett. Här får man också känna på olika material och se olika färger i verkligheten. Till besöket, som sker cirka en vecka efter besöket i bostaden, har inredaren skapat avancerade bilder i 3D där kunden kan se resultatet av de val man gjort ur alla vinklar och få en känsla av hur drömköket kan komma att se ut.

– Det är förstås viktigt att det ser bra ut, att det är fint att titta på, men man måste också se till att positionera hurtsar, skåp och vitvaror rätt för att få en bra arbetsmiljö, säger Magnus.

Under besöket får kunden även en prisspecifikation och en tidtabell för projektet.

– Väljer man ett fast pris så blir det, med väldigt få undantag, det priset man faktiskt får betala. Det som kan ändra priset kan till exempel vara om man upptäcker asbest eller ruttna balkar i bostaden, eller om kunden vill lägga till något under arbetets gång, säger han, annars är det ursprungspriset som gäller.

Och det är nu kunden som väljer All Inclusive får njuta av sitt val.

– Från och med nu ansvarar vi för hela processen. Vi tar hand om allt från hantverkare till leveranser och kunden kan lugnt luta sig tillbaka för att efter i snitt fyra veckor kunna njuta av sitt nya kök.

Vi gör nästan allt för kunden under projektet, vi fyller inte på kylen, men vi levererar till och med matlådor från Kocken och Kastrullen, allt för att köksrenoveringen ska gå så smidigt som möjligt, avslutar Magnus.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Senaste nytt

Visa fler

SOMMAR

Sätra Brunns sommarkonserter sätter Västmanland på musikkartan

I drygt 15 år har Sätra Brunn bjudit in till fest med sina populära sommarpubar och sin musikunderhållning. I sommar är det dags igen – med en bättre uppslutning av artister än någonsin. Stora namn...onsdag 10/7 20:06

BYGGA NYTT

Experten: Så blir din husdröm verklighet

”Tomten styr vilket hus man kan bygga” Vad ska man tänka på när man ska bygga ett nytt hus? Vad är viktigast och varför har husen i ett kvarter ofta samma färg på fasaden? Experten Lars Morell från Fiskarhedenvillan svarar på dessa frågor...onsdag 20/2 13:47

Ute eller inne – här är årets hustrender enligt experten

Stora eller små fönster? Vilken färg ska fasaden ha? Vilken ytterdörr ska man välja? Tobias Holmberg på Intressanta hus guidar oss igenom hustrenderna för 2019.söndag 17/2 8:09

Västeråsfamiljen byggde sitt drömhus

Här delar de med sig av sina nybyggartips Att hitta sitt drömhus kan vara svårt och ta tid. Familjen Berg/Back valde istället att bygga det själva. Genom att utgå från en planlösning de gillade ritade de om huset så det passar familjens...lördag 16/2 8:53

QUIZ

Nu är musikfesten igång – testa dina Mello-kunskaper

QUIZ: Vad kan du om Västeråsbidragen i Melodifestivalen? 2019 års Mellocirkus har varit igång under några veckor och ikväll kliver Västerås egen Anton Hagman upp på scenen. Under åren har ett antal västeråsare varit med och satt färg på tävlingen, inte...lördag 23/2 20:10

E-TIDNING