Foto: Arkivbild

Nya bilbränder på Bäckby

På nytt har det brunnit bilar i Västerås. Och återigen är det Bäckby som har drabbats. Den här gången var det två bilar på Puddelugnsgatan som blev förstörda under söndagkvällen.

Bilar brann på Puddelugnsgatan

Bilbrand. Igår kväll, klockan 20.16.

Två bilar skadade i brand Räddningstjänst och polis skickades till Puddelugnsgatan i Västerås med anledning av en brand i fordon.

Branden släktes av brandkåren. Totalt har två bilar blivit skadade av branden. Då det inte finns någon naturlig orsak till branden så har man upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Västerås Påverkad förare på moped

Rattfylleri. Igår kväll, klockan 20.25.

En polispatrull stoppade på Södra allégatan en moped med en förare född -74, som man kände igen sedan tidigare. Föraren uppvisade tecken på narkotikapåverkan och saknade körkort. En anmälan om rattfylleri, ringanarkotikabrott och grov olovlig körning har upprättats. Efter provtagning och förhör är mannen frigiven.

Stal kontanter från restaurang

Inbrott. I natt, klockan 03.50

Polis larmades till en restaurang på Fredsgatan i Sala med anledning av ett tjutande larm samt en dörr som var trasig. De visade sig att okänd gärningsman hade slagit sönder ena glasrutan på entrédörren och sedan tagit cirka 300 kronor i kontanter från butiken. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättades.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.