Totalt fyra personer skadades i den våldsamma krocken på Köpingsvägen i natt.

Våldsam krock vid Hammarbyrampen i natt – bil klövs på mitten

Två personbilar krockade i höjd med Hammarbyrampen i Västerås natt. Kollisionen var kraftig och det ena fordonet klövs i två delar. En man skadades svårt och totalt fyra personer fördes till sjukhus, varav ett barn.

Larmet om den allvarliga trafikolyckan på Köpingsvägen där två personbilar krockat i höjd med Hammarbyrampen inkom till SOS strax före klockan halv ett natten till söndagen.

Det var mannen som färdades i bilen som klövs itu som skadades allvarligast. 20-åringen fördes svårt skadad till sjukhus.

Två kvinnor och ett mindre barn i den andra bilen vårdas på sjukhus med lindrigare skador.

Båda bilarna har bärgats från platsen. En anmälan om grov vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada har upprättats. Orsaken till olyckan är ännu okänd.

Övrigt från lördagskvällen och natten:

Söndag 03.29, Trafikolycka, personskada, Västerås

Räddningstjänst skickades till länsväg 692 i höjd med Myrby med anledning av att ett fordon körts i diket. Föraren, en man född -96, hade själv tagit sig ur bilen men klagade över smärta i ryggen. Mannen fördes till sjukhus och en anmälan om trafikolycka har upprättats.

Lördag, 19.27, Rattfylleri, Västerås

En polispatrull stoppade en bil på Liegatan. Föraren till bilen, en 21-årig man, uppvisade tecken på att vara narkotikapåverkad. Han medtogs därför till polisstationen för provtagning. Efter förhör släpptes mannen på fri fot. Han misstänks för drograttfylleri.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.