Foto: LENNART ANGERMUND

Uppträdde märkligt – hade både vapen och knark

En person uppträdde under natten märkligt på Hällaområdet. När polisen undersökte mannens bil fann man man ett flertal vapen. Dessutom hittades knark.

Elpistol, knivar och narkotika i beslag

Vapenlagen. I natt klockan 01.17

En 37-årig man kontrollerades på Hällaområdet under natten efter att ha uppträtt lite märkligt.

Han hade nyckel på sig till en bil som stod parkerad intill men uppgav att det var någon annan som kört bilen och han hade bara nyckeln.

När man undersökte bilen visade det sig dock att man fann både elpistol och flera knivar i den.

Under den bänk där mannen satt på fann man även misstänkt narkotika.

Allt gods togs i beslag och anmälan om brott mot vapenlagen, brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott, innehav, upprättades. Bilnycklarna omhändertogs enligt polislagen.

**************

Kniv i bil och narkotika utanför

Knivlagen. I natt klockan 00.12

En bil med fyra personer i kontrollerades på Norrbygatan strax efter midnatt. Fyra unga män i åldern 18-25 år satt i bilen. Vem som kört den är oklart.

I bilen anträffades en kniv. En av männen, 20 år gammal, erkände att det var hans kniv.

Utanför bilen fann man en mindre mängd narkotika som troligen kastats ut i samband med att polisen dök upp på platsen. Vem narkotikan tillhörde är okänt.

En anmälan om brott mot knivlagen upprättades och kniven togs i beslag med den 20-åriga mannen uppsatt som misstänkt. Narkotikan togs i beslag och en anmälan om narkotikabrott upprättades.

**************

Turistbuss i diket

Trafikolycka. Igår kväll klockan 18.06

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Vasagatan i höjd med Rocklunda där en buss körts av vägen.

Bussen var vid tillfället tom och endast föraren fanns i bussen. Denne fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. I nuläget misstänks inget brott i samband med olyckan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.