Tre gripna för stöld av motorcykel

Sent på torsdagskvällen kallades polis ut till Vallby efter larm om inbrott i fritidsgården. Några inbrottstjuvar såg man inte till. Men helt lottlösa gick de inte. Poliserna lyckades istället gripa tre personer som hade stulit en motorcykel.

Polis kallades till Vallby med anledning av att tre personer gjorde inbrott vid fritidsgården. Polispatrullerna sökte genom området och anträffade tre personer som gick och släpade på en motorcykel som senare visade sig vara stulen.

Personerna sprang från platsen och man fångade snabbt in två av dem. Den tredje personen fångades in efter en kortare spårning med hund.

Samtliga personer är nu misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Motorcykeln har återlämnats till sin ägare och man skall kontakta åklagare för att se om personerna blir anhållna. Personerna har inte knutits till inbrottet vid fritidsgården.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.