Erikslund drabbades av stöld-våg under eftermiddagen idag. Foto: MostPhotos

Stöldvåg på Erikslund - åtta personer gripna

På mindre än fyra timmar drabbades butiker på Erikslund för hela åtta (!) stölder.

  • Publicerad 20:40, 12 jul 2017

Butikskontrollanterna på Erikslund har haft en minst sagt hektisk eftermiddag. Åtta personer har gripits för stölder på Biltema och Maxi.

Det började strax innan 16-tiden då en man och en kvinna, båda 45 år gamla, greps på Biltema efter att ha stulit varor till ett värde av 997 kr. Paret överlämnades till polispatrull som upprättat anmälan om ringa stöld. Paret frigavs efter förhör.

I samma butik greps bara minuter senare en 28-årig man, en 20-årig kvinna samt en 13-årig pojke efter att ha stulit varor till ett värde av 1086 kr. Då 28-åringen och 20-åringen dessutom var efterlysta och skulle förhöras i andra ärenden så fick de följa med in till polisstation på förhör. 13-åringen har överlämnats till socialtjänsten.

Vid 17.30-tiden var det så dags igen. En 54-årig kvinna greps av butikskontrollant på Biltema efter att ha stulit varor till ett värde av 288,40 kr. Kvinnan överlämnades till polispatrull som upprättat anmälan om ringa stöld. Kvinnan frigavs efter förhör.

En timme senare var det istället Maxi Erikslund som fick påhälsning av tjuvar. En 44-årig kvinna greps efter att ha stulit varor till ett värde av 1240 kr. Kvinnan överlämnades till polispatrull som upprättat anmälan om stöld. Kvinnan bedömdes även vara så pass berusad att hon fick läggas in för tillnyktring.

Runt 19-tiden drabbades samma butik igen. En 29-årig man greps av butikskontrollant efter att ha stulit varor till ett värde av 1094 kr. Mannen överlämnades till polispatrull som upprättat anmälan om stöld. Mannen frigavs efter förhör.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.