Oscar Zia sjunger för konfirmander i domkyrkan

Alla åttondeklassare i Västerås är inbjudna till en stor Fest i domkyrkan torsdagen den 31 augusti. Oscar Zia står på scenen och det är festivalstämning utanför kyrkan.

Detta är andra året i rad som Svenska kyrkan Västerås arrangerar eventet. Förra året uppträdde Molly Sandén.

Konfirmationsfesten är en gemensam kick-off för samtliga åttondeklassare i Västerås – alltså de som är inbjudna till konfirmation till hösten och nästa sommar.

Under kvällen har ungdomarna chansen att träffa nya vänner, få information om vad konfirmation innebär samt anmäla sig till någon av det dryga tjugotalet konfirmationsgrupper som anordnas i Västerås. Alla som är nykonfirmerade och assistenter i konfirmationsgrupper är också inbjudna.

Klockan 18.30 öppnar festivalområdet utanför domkyrkan. Här finns bland annat bås med information om konfirmation, fotoautomat, fiskdamm och human fussball. Festivalområdet är öppet för alla.

Klockan 19.30 blir det konsert med Oscar Zia i Västerås domkyrka. Enbart för blivande åttondeklassare, nykonfirmerade och assistenter. Inträdesarmband gäller. 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.