Foto: Mostphotos

Misstänkt anlagd brand - man utpekad

En garagelänga med tre bilar totalförstördes i natt i Västerås. Branden misstänks vara anlagd och ett vittne har pekat ut en man.

  • Publicerad 07:05, 5 jul 2017

Räddningstjänsten fick rycka ut till en garagebrand på Emausgatan 37 i Västerås i natt. Branden som misstänktes vara anlagd, kunde dock snabbt släckas av brandmännen.

Det fanns en viss spridningsrisk eftersom garaget är sammanbyggt med en hyresfastighet. Inga människor ska ha kommit till skada.

Branden lockade till sig en hel del åskådare, så polisen fick inrikta sig på att hålla dem på avstånd.

Ett vittne lämnade ett signalement på en man som misstänks ha med branden att göra. Mannen fanns inte kvar på platsen, så inget gripande har ännu gjorts.

Räddningstjänsten har nu på morgonen kunnat lämna platsen. Polisen har dock spärrat av platsen för teknisk undersökning. Totalt var det tre bilar som stod parkerade i garaget och de blev totalt utbrända.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.