Foto: MOSTPHOTOS

Det hände under natten mot lördagen i Västerås

Polisens rapport under natten mot lördagen den 15 juli.

  • Publicerad 09:02, 15 jul 2017

LÖRDAG 00.23: Räddningstjänst och polis kallades ut till Skälby gård strax efter midnatt. En okänt gärningsman hade tänt på en lekställning i området. Ingen spridningsrisk förelåg.

LÖRDAG 00.31: En 18-årig man omhändertogs för fylleri i Vasaparken strax efter midnatt. Med sig hade han ett förfalskat pass, och dessutom uppgav han ett annat id är hans riktiga. Han är nu misstänkt för urkundsförfalskning.

LÖRDAG 01.06: Polis kallades till en krog i city efter att en berusad man hotat ordningsvakt. Mannen omhändertogs för fylleri och en anmälan om hot mot tjänsteman upprättades. Mannen fick sova ruset av sig i en arrest.

LÖRDAG 05.08: Polis kallades till Tomaskyrkan på Skiljebo efter att en allmänhet kontaktat väktare. Väktaren åkte fram till platsen och upptäckte att en vattenslang riktats påslagen mot Tomaskyrkan. Vatten hade runnit in i minst tre rum i kyrkhuset. Troligen hade vattnet stått påslaget i ett flertal timmar.En anmälan om grov skadegörelse upprättades och man uppskattar skadorna som omfattande.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.