Den 500000:e besökaren blev Elvira från Stockholm. Här tillsammans med brorsan Måns och pappa Andreas .

Besöksrekord för Kokpunkten

Kokpunkten actionbad har välkomnat sin 500 000:e besökare och dessutom har en miljon åk passerats i attraktionen Double Racer.

– Att etablera ett nytt varumärke och ett nytt koncept tar tid. Den första tiden valde vi att enbart fokusera på Västerås, för att sedan sträcka oss utanför regionen. Alla västeråsare är viktiga för Kokpunkten, både som gäster och som ambassadörer för Sveriges första actionbad, meddelar Kokpunkten via ett pressmeddelande.

Nu konstaterar actionbadet att juli 2017 är den hittills bästa månaden i actionbadets historia med 25 111 besök.

– Vi är otroligt nöjda med det besöksantalet. Det följer målsättningen enligt tillväxtkurvan och det ger goda förhoppningar om det långsiktiga målet vi har på 250000 besök/år, säger Johan Björkman, verksamhetschef. 

– Och nu när The Steam Hotel öppnat ser vi fram emot ännu flera besökare som kan bada och bo på Destination Kokpunkten.

Double Racer, Kokpunktens officiella SM-bana, och en mycket populär attraktion bland actionbadets besökare har nu åkts i över en miljon gånger.

Och om en månad startar årets SM-kvalturné med ett första kval på Kokpunkten den 16 september.

SM-kval hålls även på Gustavsvik i Örebro, Fyrishov i Uppsala och Aqua Nova i Borlänge. Finalen hålls i Double Racer på Kokpunkten den 14-15 oktober.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.