En äldre dam cyklade fel – och hamnade på E18. Foto: Arkivbild

Äldre dam cyklade fel – hamnade på E18

Polisen fick under onsdagskvällen larm om en cyklist på E18. När polisen kom fram till platsen visade det sig vara en äldre dam som kommit lite fel.

Trafikhinder. Igår, klockan 20.17

Cyklade lite fel

Ett flertal bilister kontaktade 112 och kopplades fram till polisen efter att ha sett en dam gå på E18 från Korsängsmotet mot Malmabergsmotet.

En patrull skickades omgående till platsen för att förhindra en eventuell olycka. När patrullen anlände visade det sig att det var en äldre dam som kommit lite fel. Hon hade råkat hamna på E18 med sin cykel och fick fortsätta fram till Malmabergsmotet, eskorterad av en polisbil.

Ingen person kom lyckligtvis till skada.

***********

Bilbrand. Inatt klockan 01.34

Bilbrand i Hökåsen

Polis och räddningstjänst har larmats till grusparkeringen vid Gropen i Hökåsen med anledning av en bilbrand. Räddningstjänsten har släckt branden, men bilen totalförstördes.

En anmälan om skadegörelse har upprättats. I nuläget finns ingen misstänkt.

***********

Bilbrand, inatt klockan 01.24

Bilbrand på Råby

Polis och räddningstjänst har larmats till gångbron över Råbyleden på grund av en bilbrand. Räddningstjänsten har släckt branden, men bilen totalförstördes.

En anmälan om skadegörelse har upprättats. I nuläget finns ingen misstänkt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.