Dan Eriksson driver Allstar i Västerås. Foto: Lasse Blom

”Vi kallar det kort och gott junkfood de luxe”

Smarriga hamburgare, kall bärs och toppfotboll på storbildsskärm är en oslagbar ”combo” för många. Ett koncept som är lyckat för sportbaren Allstar på Punkt i Västerås. – Vi erbjuder ett vardagsrum med god mat och dryck för alla, säger Dan Eriksson som driver Allstar i Västerås.

  • Publicerad 11:20, 17 okt 2017

Dan Eriksson

Född: 1989

Var: Västerås

Utbildning: Självlärd, har jobbat inom restaurang i Åre och på Gotland

Familj: Sambo och en son

Fritiden: Umgås med familj
och vänner

Favoritlag i fotboll: Arsenal

I Sverige finns det elva sportbarer under Allstars flagga. För Dan Eriksson är det fjärde året som franchisetagare.

– Vi följer Allstars meny till största del och sportbarens storsäljare är Bacon & Cheese.

När det drar ihop sig till toppfotboll som Champions Leage eller andra högklassiska idrottsevenemang fylls ofta Allstar till sista plats.

– Vi har även flera supporterklubbar från Chelsea, Liverpool, VSK, VIK Hockey med flera som kommer när deras favoriter kämpar på arenorna, fortsätter Dan Eriksson.

När supportrarna kämpar som intensivast går det åt kolhydrater och när hungern slår till ställer kockarna på Allstar upp.

– Vi erbjuder det klassiska amerikanska köket – med en extra touch. Vi kallar det kort och gott junkfood de luxe. Självklart erbjuder vi stans bästa burgare och maffiga stekar, men också fräscha sallader och spännande wokar, säger kökschefen Andreas Lyktberg.

På lördagar är det gott om barn i sportbaren. Föräldrarna (mest pappor) kollar fotboll och barnen spelar spel på ”paddorna”).

– Vi har ett antal ”paddor” som vi lånar ut till barnen, fortsätter Dan Eriksson. Dessutom har vi en välfylld barnmeny som innehåller de flesta favoriträtterna.

Allstar Chipotle and Pepper Jack Cheese, 180 grams grillad Angusburgare med tre ostar. Pepperjackcheese, cheddarost och ostsås. Serveras med lök, saltgurka och smoked chipotledressing.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Senaste nytt

Visa fler

VÄSTERÅSAREN

Vem vill du ska bli Västeråsaren 2017? Lägg din röst här!

SMAKFULLT

Drinkarna som förgyller festen

Liva upp vintermörkret med lite festliga drinkar! Agnes Viklund är bartender på populära nattklubben Nya Hattfabriken i Västerås. Hon delar här med sig av sina bästa tips för att gör dig till kung...tisdag 19/12 9:45

Bartendern med stans bästa utsikt

Tips: Georges fem bästa drinkar Västerås och Sveriges högst belägna cocktail- och pianobar Sky Bar, hittar man på Hotel Plazas 24:e våning. I baren hittar man den glada bartendern George Kakaji. – Härlig arbetsplats med underbara...lördag 21/10 21:50

”Vi kallar det kort och gott junkfood de luxe”

SMAKFULLT Smarriga hamburgare, kall bärs och toppfotboll på storbildsskärm är en oslagbar ”combo” för många. Ett koncept som är lyckat för sportbaren Allstar på Punkt i Västerås. – Vi erbjuder ett vardagsrum...tisdag 17/10 11:20

KURSER & UTBILDNINGAr

RÄTT RÄTT

Amir testar Apotekarnes julmust

Mästerkocken Amir Kheirmand testar i Apotekarnes klassiska årsmust. Dessutom försöker han lista ut vad som är den hemliga ingrediensen i drycken.tisdag 19/12 9:38

Amirs såsskola: bechamelsås

Mästerkocken Amir Kheirmand har tagit på sig ett riktigt "såsigt" uppdag. – Jag har dragit igång en såsskola på min Youtubekanal Rätt Rätt. Vi ska gå igenom alla grundsåserna och förklara hur man gör...tisdag 7/11 16:17

Amir testar nya Gorbyssmaker

Gorbys har släppt nya smaker – Veggies och Taco. Klassikern har också kommit med ett nytt recept. Mästerkocken Amir Kheirmand och hans högra hand Alfred köpte hem dem för att testa.torsdag 12/10 18:13

QUIZ

Känner du igen dig i gamla Västerås?

QUIZ: Vecka 19. Testa dig själv! Här är ett antal bilder från gamla Västerås. Se om du känner igen dig.fredag 12/5 9:39

E-TIDNING