I dag hyllades VSK:s dambandylag av Västerås stad för sina fina insatser i vinter med bland annat elitserieseger och SM-final. Foto: Jonas Bergkvist

VSK:s bandydamer hyllades av staden i fotbollspausen

VSK:s bandydamer har en succésäsong bakom sig som kröntes med lagets första SM-final någonsin i mars på Tele2 Arena. Nu ikväll under halvtidsvilan av VSK Fotbolls premiärmatch i Norrettan mot Assyriska på Solid Park Arena hyllades laget av Västerås stad.

Anders Teljebäck, kommunstyrelsens ordförande, Hans Stergel, ordförande i nämnden för idrott och friluftsliv och Västerås stads idrottschef Stefan Brandberg delade ut en prischeck till VSK-laget.  

– Jätteroligt för tjejerna att få den här uppmärksamheten och inför en så stor publik! säger tränaren Johan Hedfors till Västerås Tidning.

Ni hade en smått sagolik säsong med Elitserieseger och en första, historisk SM-final?

– Ja, det har varit en väldigt speciell säsong. I och med att herrarna åkte ut i kvartsfinalen så riktades ju allt medie-ljus på oss, vilket kändes väldigt speciellt. 

Laget har nu välförtjänt vila under april.

– Sedan hoppar vi igång igen första veckan i maj, säger Hedfors.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.