Michael Carlsson var missnöjd med sitt lags insats i World Cup. Foto: Stefan Lindgren×1 / 3Visa bildtextBild 1 av 3

VSK utslagna ur World Cup

VSK Bandy är utslagna i årets upplaga av World Cup. Efter två raka förluster spelade man under lördagen oavgjort mot Vetlanda vilket innebar att det var färdigspelat i turneringen. Tränaren Michael Carlsson var naturligtvis besviken över insatsen. – Vi vet att vi kan mycket bättre och vi är besvikna att vi inte fick fram det under helgen, säger Michael Karlsson.

Publicerad

För två veckor tog sig VSK till final i Svenska Cupen. I helgens World Cup tog resan slut redan i gruppspelet efter att man förlorat mot Baikal Energy och Edsbyn. Under lördagens betydelselösa match mot Vetlanda blev slutresultatet 3-3.

– Vi hamnade en svår och tuff grupp, vi ville ta oss vidare från gruppen men vi kom snett in i det i den första matchen. Sedan hade vi Edsbyn i den andra matchen som också är ett bra lag. Vi fick ingen rull på grejerna. Steg ett var att ta sig vidare från gruppen och det lyckades vi inte med och det är klart att vi är besvikna att vi inte har presterat bättre.

Är du oroligt inför seriepremiären efter helgens insats?

– Nej det är jag inte, sedan vill man alltid prestera bra. Det var Svenska Cupen för två veckor sedan och World Cup den här helgen. När man åker iväg på turneringar är det tätt med matcher och vi fick inte igång det den här gången. Vi vet att vi kan mycket bättre och vi är besvikna att vi inte fick fram det under helgen. Vi trivs bra i World Cup och har tidigare haft bra framgång i turneringen under de senaste åren. Vi hade velat gå vidare till slutrundorna.

Är det någon spelare som kan kvittera ut godkänt?

– Jag tycker att Martin Landström gjort det bra hela helgen. Vi försökte allt vi kunde men fick inte fram mera från spelarna nu, avslutar Michael Carlsson.

Powered by Labrador CMS