VSK Bandy och Tobias Holmberg jagar tredje raka segern när laget ikväll tar emot Broberg/Söderhamn hemma i ABB Arena. Foto: Stefan Lindgren/Arkiv

VSK Bandy jagar tredje raka segern

Ikväll väntar den tredje hemmamatchen på sex dagar för VSK Bandy. Det är för tillfället ett intensivt spelschema i Elitserien och ikväll kommer Broberg/Söderhamn på besök.

Publicerad

Efter två raka förluster på bortaplan har VSK vunnit sina två senaste matcher som spelats på hemmaplan i ABB Arena. Ikväll har VSK chansen att fixa ännu en seger då man tar emot Broberg/Söderhamn.

– Det är ett härligt spelschema. Vi gillar att spela många matcher och när det är tätt mellan matcherna, det passar oss perfekt, säger VSK:s assisterande tränare Johan Ganebro till kubbens hemsida.

För tillfället återfinns Broberg/Söderhamn på en nionde plats i tabellen och Ganebro säger så här om kvällens motståndare.

– Broberg är ett bra lag med många bra spelare både offensivt och defensivt, det gäller att vi är riktigt redo och på tå när domaren blåser igång fajten. Broberg har en bra variation med fartspel och lyftspel, de kan anfalla och ta sig till avslut på olika sätt, säger Ganebro och fortsätter.

– Broberg har kryddat sitt lag med nya spelare, det är inga spelare som förändrar deras grund att spela bandy utan jag tycker att de har förstärkt med spelare som passar deras sätt att spela.

VSK ligger för närvarande på en fin tredjeplats i serien och endast två poäng efter serieledande Sandviken. Ganebro och laget har klart för sig vad som krävs för seger ikväll.

– Vi är redo och beredda att göra det jobb som krävs för att vinna matcher, matcherna är 90 minuter och det gäller att göra jobbet från minut 1 till minut 90.

Powered by Labrador CMS