VIK förstärker truppen inför slutspurten. Foto: STEFAN LINDGREN

VIK förstärker truppen

Under sista dagen för övergångar inom svensk hockey presenterar VIK ett nyförvärv – den 24-årige Jesper Johansson, senast från Halmstad Hammers.

Publicerad

VIK Hockey har värvat den 24-årige Jesper Johansson från Halmstad Hammers. Jesper Johansson har de senaste två säsongerna varit kapten för hallänningarna och är en forward som är rightare. Han ansluter till VIK Hockey under fredagen och kommer få tröjnummer 14.

VIK:s sportchef Patrik Zetterberg uttalar sig om nyförvärvet på klubbens hemsida:

– Jesper är en ambitiös spelare som är skolad uppe i Skellefteå som är bra grundutbildad. En energispelare som går all-in och jobbar hårt hela tiden. Han drar sig inte för att vara obekväm, gillar att bryta in framför mål och ta sig till lägen där det gör lite ont.

– Han har varit kapten i Halmstad, vilket visar att han är en gedigen lagspelare. Han underkastar sig alla roller ute på isen och går att nyttja i både powerplay och boxplay. Väldigt väldigt allround. Har dessutom gjort 15 mål och 17 assist, så det är en poängspelare dessutom. Jag är övertygad om att Jesper är en bra spelare för att hjälpa oss att nå våra mål.

Powered by Labrador CMS