VSK Fotboll väntas under måndagen få en ny tränare. Foto: Stefan Lindgren

Uppgifter: Hallstakille tar över VSK

Förra veckan lämnade Johan Mjällby posten som manager för VSK Fotboll. I eftermiddag har klubben kallat till presskonferens. Där väntas en ny tränare presenteras. Enligt uppgifter från tidningen Bohusläningen är det Tor-Arne Fredheim som tar över "sportklubben".

Publicerad

Bakgrunden till ryktena är att det idag offentliggjorts att Tor-Arne Fredheim lämnar sitt uppdrag som tränare i FC Trollhättan.

55-åriga Tor-Arne Fredheim kommer ursprungligen från Hallstahammar.

Som spelare var han bland annat med i IFK Norrköpings guldlag 1989. Han har därefter haft ett par framgångsrika säsonger som tränare för IK Sleipner. Topparna var avancemang till division 1 2008 och en tredjeplats i division 1 södra 2009 (bara en poäng från serieseger).

2012 blev Fredheim tränare för fotbollsklubben Ljungskile SK i Superettan. 2014 förde han Ljungskile SK till en sensationell tredje plats i Superettan, efter att ha "avslutat" säsongen med 24 raka matcher utan förlust. I kvalet till Allsvenskan förlorade laget dock mot Gefle.

Under 2017 har Fredheim tränar FC Trollhättan i division 2 Norra Götaland.

Klockan 15.00 startar VSK Fotbolls presskonferens. Västerås Tidning är på plats och direktsänder via tidningens Facebook-sida.

Powered by Labrador CMS