Tvåsiffrigt när VSK vann över Tellus

VSK Bandy hade inga som helst problem att vinna fredagens bortamatch mot Tellus. Efter bland annat fyra mål av Martin Landström kunde VSK vinna med 10–2 på Zinkensdamms IP i Stockholm.

VSK fick en kalasstart på matchen då Stefan Edberg spräckte nollan redan i den andra matchminuten. Efter 23 minuters spel var ledning utökad till 3–0 efter mål av matchens förgrundsfigurer Martin Landström och Mikael Olsson. Tellus reducerade visserligen efter 3–0 målet men VSK fortsatte att producera och gick till halvtidsvila med en stabil 5–1 ledning.

Tellus inledde målskyttet i andra halvlek genom att reducera till 5–2, men sedan var det VSK för hela slanten. Med ett effektivt anfallsspel och glödheta spelare som Martin Landström och Mikael Olsson kunde VSK vinna med 10–2. Landström gjorde totalt fyra mål i matchen, Mikael Olsson var inte mycket sämre med sina tre mål.