Tillberga Bandy förlorade bottenmötet

Idag hade Tillberga Bandy chansen att lämna sista platsen i tabellen vid seger över nästjumbon Motala. Men det blev ett riktigt magplask för Tillberga som förlorade bottenmötet med 2–7 hemma i ABB Arena.

Tillberga fick dock en kanonstart på matchen och gjorde 1–0 i den andra minuten genom mål av Kim Barklund. I den 13:e minuten kvitterade Motala då Philip Florén satte 1–1 bakom Tillbergas målvakt Kevin Sterner. Tio minuter senare var det dags för ett nytt Motala mål då Erik Ivarsson utnyttjade en hörna fram till 1–2. Tillberga kvitterade omgående till 2–2 sedan en Motalaspelare gjort självmål. Men sedan var det Motala för hela slanten. Gästerna gick fram till en 2–4 ledning i halvlek.

I den andra halvleken utökade Motala sin ledning med tre nya mål och tog en säker 2–7 seger över Tillberga. Tiden börjar nu sakta att rinna iväg för Tillberga i jakten på ett nytt elitseriekontrakt.