Storförlust för Sura Blue Hammers

Sura Blue Hammers hade inget att hämta i söndagens bortamatch mot Borlänge. Dalalaget körde över Sura med 11–0.

Kräftgången fortsätter för Sura. Laget har inte vunnit en match sedan i slutet av september då man vann över Kumla på bortaplan. I dagens match mot Borlänge var man chanslösa. Borlänge fick snabbt hål på Suras målvakt Anders Olsson och efter den första perioden ledde Borlänge med 2–0.

I den andra perioden utökade Borlänge ledningen till 6–0. I tredje fortsatte raset för Sura då Borlänge fortsatte att vara effektiva i offensiven. Med fem mål i perioden kunde Borlänge vinna matchen med 11–0.

Noterbart från matchen var att Suras rutinerade Nicklas Larsson var tillbaka i spel efter en kortare ”timeout” från hockeyn.