Fredrik Johansson förlänger med VIK. Foto: Peter Hoffström

Stjärnan förlänger med VIK

I dag går VIK:s A-lag på is för första gången den här säsongen. Med på isen finns lagkaptenen Fredrik Johansson. Han är nu klar för en fortsättning i VIK Hockey, meddelar klubben i ett pressmeddelande.

Patrik Zetterberg om förlängningen:

– Det känns jättekul för oss att "Fredda" väljer att vara med på den här resan framöver och han kommer bli en viktig kugge med sin erfarenhet både på och utanför isen. Han är väldigt laddad och bättre tränad än någonsin så det känns kul. Äntligen har alla pusselbitar fallit på plats och vi har fått ett bra paket som gör att både vi och Fredda känner att vi har en bra lösning både civilt och hockeymässigt. 

VIK meddelar även att matrialförvaltaren Mio Schilcher kommer att ingå i ledarstaben nästa år.

– Det känns väldigt bra Mio är en person man förknippar med VIK Hockey som gör ett väldigt bra jobb på materialsidan, så det känns också jättekul fortsätter Patrik. 

På isen under dagens träning finns även Marcus Bergman, som även han är nära en fortsättning i VIK Hockey:

– Marcus Bergman kommer att gå på is med oss redan nu och båda parter har ett intresse av att komma överens om en lösning inom kort. Varken vi eller Marcus Bergman trodde han själv skulle vara spelklar till början av säsongen utan att det skulle vara några månader in på säsongen. Sportbudgeten är i nuläget tom, vi vill självklart inte dra på oss kostnader vi inte har täckning för. Men det pågår ett intensivt arbete med att hitta partners som vill hjälpa till med satsningen. Vi hoppas och tror på en lösning inom en snar framtid. 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.