Skiljebo och VIK fortsatt obesegrade

Flera lokala fotbollsklubbar var i farten under lördagen. Både Skiljebo och VIK tog tre poäng och toppar fortsatt sina serier.

Inför lördagens drabbning med Eskilstuna City på Hamre IP var Skiljebo SK obesegrade och hade inte släppt in ett enda mål. Den nollan är nu spräckt. Men seger blev det. 2-1 (2-0) efter mål av Carl Klinton och Douglas Karlberg. Efter sex omgångar toppar Skiljebo fortsatt division 2 norra Svealand, två poäng före tvåan BK Forward.

Även VIK Fotbolls herrar går som tåget i division 3 östra Svealand. Gårdagens seger mot Österåker (3-1) innebär fem raka segrar och att man toppar serien med full pott. Tvåan Täby är hela fem poäng bakom.

IK Franke, som huserar i division 3 västra Svealand, fick med sig en poäng (2-2) hemma mot IFK Ölme. Laget har endast en seger efter fem omgångar och ligger på kvalplats. Lagen under strecket har dock en match mindre spelad.

Nykomligarna i Elitettan, BK30:s damer, lyckades inte ta tredje raka segern under lördagen. IK Uppsala blev för svåra på bortaplan och matchen slutade 2-1. BK30:s mål gjordes av Alana Smith. En tiondeplats och betryggande fem poäng ner till strecket är läget i tabellen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.