Rönnbytalanger nominerade till Årets Rookie

Rönnbys talanger Jonna Sjöberg och Izabell Rydell hart gjort succé i årets SSL. Nu är båda spelarna nominerade till pristet "Årets Rookie".

Rönnbys talangutveckling skördar framgångar, vilket även uppmärksammas nationellt.

Två lag i innebandyfesten och junior-SM fyra säsonger i rad. Säsongen 2016/17 tog flera spelare från dessa lag steget upp i SSL. Jonna Sjöberg född 1998 och Izabell Rydell  född1999 har inte bara tagit klivet in i SSL utan gjort så på riktigt fina sätt dessutom.

Båda spelarna nomineras av nu Innebandymagazinet till titeln "Årets Rookie".

– Jag har kommit in bra i laget och alla hjälper mig både utanför och på planen. Jag har känt mig bekväm i våra spelsystem och har utvecklats mycket på den plats jag köra på. Det har varit en helt okej omställning och det är skitroligt med min första säsong i SSL, säger Rydell till Innebandymagazinet.

— Jag är faktiskt väldigt nöjd med min säsong. Det har gått bättre än förväntat. Förra året fick jag ett smakprov på SSL. Men i år känns det som jag har kommit in i det snabbt och kunnat leverera som jag gjorde i allsvenskan. Så jag har kunnat göra lite poäng som jag vill göra, säger Sjöberg till samma sajt.
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.