Jonna Sjöberg. ×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2

Rönnbytalanger nominerade till Årets Rookie

Rönnbys talanger Jonna Sjöberg och Izabell Rydell hart gjort succé i årets SSL. Nu är båda spelarna nominerade till pristet "Årets Rookie".

Publicerad

Rönnbys talangutveckling skördar framgångar, vilket även uppmärksammas nationellt.

Två lag i innebandyfesten och junior-SM fyra säsonger i rad. Säsongen 2016/17 tog flera spelare från dessa lag steget upp i SSL. Jonna Sjöberg född 1998 och Izabell Rydell född1999 har inte bara tagit klivet in i SSL utan gjort så på riktigt fina sätt dessutom.

Båda spelarna nomineras av nu Innebandymagazinet till titeln "Årets Rookie".

– Jag har kommit in bra i laget och alla hjälper mig både utanför och på planen. Jag har känt mig bekväm i våra spelsystem och har utvecklats mycket på den plats jag köra på. Det har varit en helt okej omställning och det är skitroligt med min första säsong i SSL, säger Rydell till Innebandymagazinet.

— Jag är faktiskt väldigt nöjd med min säsong. Det har gått bättre än förväntat. Förra året fick jag ett smakprov på SSL. Men i år känns det som jag har kommit in i det snabbt och kunnat leverera som jag gjorde i allsvenskan. Så jag har kunnat göra lite poäng som jag vill göra, säger Sjöberg till samma sajt.

Powered by Labrador CMS