Foto: STEFAN LINDGREN/Arkiv

Oscar Gröhn förlänger med VSK Bandy

VSK Bandy meddelar att man förlängt kontraktet med ytterhalven Oscar Gröhn. Kontraktslängden är på två år och så här säger Gröhn om förlängningen. – Vill vara med på resa som ligger framledes, säger Oscar Gröhn.

Publicerad

VSK Bandy jobbar för fullt med att bygga truppen inför kommande säsong. Den senaste spelaren att krita på ett nytt kontrakt är Oscar Gröhn.

– Det har dragit ut lite på tiden men det är skönt att det är färdigt. Anledningen till att det dragit ut beror på lite olika delar. Vi har haft en dialog fram och tillbaka, nu är det spikat och klart, säger Gröhn till klubbens hemsida.

VSK bygger nu efter en ny treårsplan, en plan som Gröhn vill vara delaktig i och är en av orsakerna till att han stannar i klubben.

– Dels har jag spelat här hela min karriär och jag trivs bra i stan, trivs i laget och vill vara med på resan som ligger framledes, säger Gröhn och fortsätter.

– Det är alltid positivt att få fram spelare från orten som brinner för klubben, det ska man aldrig underskatta. Föryngringen har skett successivt men blivit mer påtaglig nu när ett par äldre slutat eller gått vidare. Det är unga och hungriga spelare som kommer in och det är bara positiv energi.

Powered by Labrador CMS