Foto: manutd.com

Nu är Vigge helt klar för Manchester United

Victor Nilsson Lindelöf anlände på onsdagen till Manchester Uniteds anläggning för att genomföra det sista avgörande läkartestet.

Publicerad

Västeråsaren genomförde det slutgiltiga läkartestet på Manchester Uniteds träningsanläggning Carrington. Testet blev godkänt och därmed blev övergången klar från Benfica.

Klubben bekräftar nu på sin hemsida att de skrivit ett 4-årskontrakt med Victor Nilsson Lindelöf och att han gör sin debut med Manchester United under sommarturnén i USA i juli.

– Jag är lycklig över att komma till Manchester United. Jag har njutit av min tid i Benfica och lärt mig mycket där. Men jag ser fram emot att spela Premier League-fotboll på Old Trafford och för José Mourinho. Jag är sugen på att komma igång och bidra till laget för att vinna fler titlar, säger Vigge till klubbens hemsida.

Manchestertränaren José Mourinho hyllar klubbens nyförvärv och säger till klubbens hemsida:

– Victor är en väldigt talangfull och ung spelare som har en fin framtid framför sig. Vår gångna säsong visar att vi behöver alternativ och kvalitet i truppen. Victor är den första att ansluta och jag vet att vår fantastiska grupp av spelare kommer att välkomna honom som en av oss.

Powered by Labrador CMS