Jonas Hellgren stannar i grönvitt. Foto: Stefan Lindgren

Mittfältsmotorn stannar i VSK Fotboll

Med två raka säsonger i Grönvitt bakom sig förlänger Jonas Hellgren nu sitt kontrakt med VSK Fotboll i ytterligare två. – Det känns jättebra, säger Hellgren.

Publicerad

Jonas Hellgren återvände till VSK inför säsongen 2016 efter fyra säsonger i högre divisioner. Diskussionerna om det nya kontraktet har gått smärtfritt.

– Vi visste var vi hade varandra från början och det är skönt att det är klart. Jag tror på det klubben säger och vi har en bra trupp, bra förutsättningar och alla möjligheter till att lyckas, säger Hellgren till klubbens hemsida.

Han fortsätter:
– Jag vill vara med på den här resan och trivs väldigt bra här i stan, jag vill se till att VSK spelar elitfotboll så snart som möjligt.

Han kan blicka tillbaka på en säsong med en hel del skadeproblem.

– Det har varit mycket skador, men klubben har visat att de tror på mig och jag vill göra allt för att betala tillbaka genom att vara på planen och hjälpa klubben uppåt.

Han blickar fram mot den kommande säsongen.

– Jag tror stenhårt på laget. Vi kör stenhårt nu i november, mycket fys. Vi är nere i gruvan och kör, förhoppningsvis blir vi ännu starkare nästa år och tar av platserna upp.

Har spelat med nya allsvenska klubben

Namn: Jonas Hellgren

Född: 6 april 1990

Position: Mittfältare

Moderklubb: Gideonsbergs IF

Tidigare klubbar: Djurgårdens IF, Skellefteå AIK, Dalkurd FF, Östers IF, Assyriska FF, Utsiktens BK

Aktuell: Har skrivit på ett tvåårsavtal med VSK Fotboll

Powered by Labrador CMS