Det går fortsatt tungt för Suras iskrigare i hockeyettan. Ny förlust – den sjätte i årets serie – i går kväll. Foto: Stefan Lindgren

Mardrömsstarten sabbade kvällen för Blue Hammers

Sura Blue Hammers hade en tung onsdagskväll i Lindesberg. Hemmalaget Lindlöven rivstartade och kunde vinna division I-mötet med klara 7–3.

Sura hade hoppats att man skulle kunna leverera 60 stabila minuter i matchen mot Lindlöven.

Men matchinledningen blev en mardröm för brukslaget. Rutinerade Niclas Larsson drog på sig en utvisning efter bara tio sekunders spel vilket hemmalaget var snabba på att utnyttja när Felix Lindqvist satte 1–0 i powerplay.

Matchstarten i Lindehovs ishall vill nog Sura helst glömma, efter nio minuters spel var Lindlöven uppe i en 4–0-ledning efter bland annat två mål i powerplay.

Lindlöven vann till slut med 7–3 efter att man dominerat skottstatistiken med förkrossande 51–26.

Blue Hammers ligger nästjumbo i serien med endast en seger på sju matcher.