VIK Hockey har gjort klart med en ny huvudtränare inför nästa säsong i division I. Foto: Jonas Edberg

Han blir huvudtränare i VIK

Nu har VIK Hockey gjort klart med en ny huvudtränare för nästa säsong. Det blir Thomas Paananen som får fortsatt förtroende.

Thomas Paanaen – ny VIK-tränare. Foto: Jimmy Gerdin

Thomas Paananen fick kliva in som huvudtränare i VIK-båset mitt under brinnande kvalspel. Den tidigare juniortränaren lyckades dock inte hålla kvar klubben i Hockeyallsvenskan.

Trots detta får han nu fortsatt förtroende. Tillsammans med sportchefen Patrik Zetterberg kommer han leda VIK kommande säsong i Hockeyettan.

– Thomas känns helt rätt för det här uppdraget. Jag känner honom väl och vi har jobbat tajt ihop de senaste åren med vår juniorverksamhet som jag tycker vi lyft. Det känns jättekul att få byggare vidare med Thomas på seniornivå nu och ta tillbaka klubben där den hör hemma, säger Zetterberg till VIK:s hemsida.

– Det var inget svårt beslut när jag väl fick frågan. Det var en tuff resa förra säsongen. Nu är det lagt åt sidan och förhoppningsvis har vi lärt oss massor av det, säger Paananen.

Om hur VIK ska spela säger han:

– VIK hockey ska ha ett eget spel. Vi ska stå för något den här säsongen. Exakt vad det är får vi återkomma med när vi tagit det med spelartruppen.

Paananen har fem år bakom sig som ledare i VIK:s juniorverksamhet. Som spelare blev det en säsong i a-laget efter omstarten då han var med och krigade om en plats till hockeyallsvenskan säsongen 01-02. 
Avtalet löper över tre säsonger.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.