Nu börjar bygget inför nästa säsong för VSK Fotboll. Foto: Stefan Lindgren×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2

Han blev förste VSK-spelaren att förlänga sitt kontrakt

I lördags stod det klart att VSK Fotboll missade chansen att få kvala till Superettan. Nu har arbetet med nästa års trupp startat. Under måndagen meddelade klubben att man förlängt kontraktet med den viktige backen Calle Svensson.

Publicerad
Calle Svensson.

– Det kändes bra för både mig och VSK att säkra framtiden redan nu eftersom bägge sidor varit så nöjda med varandra, det är lika bra att vi ska jobba med varandra under flera år framöver, säger Calle Svensson.
Redan nu står det klart att VSK Fotboll jobbar hårt för att få ihop ett slagkraftigt lag inför nästa säsong. En viktig pusselbit är nu klar då backgiganten Calle Svensson tecknat ett avtal som gäller fram till och med säsongen 2020.
– Den största anledningen är att vi har en gemensam dröm om spel i Allsvenskan, sen trivs jag jättebra i klubben och i staden. Tre år känns jättebra och förhoppningsvis avslutar jag min karriär i VSK, kommenterar Calle Svensson i ett pressmeddelande.

Kontraktet skrivs bara två dagar efter VSK:s förlust mot Akropolis, där och då var Calle nedstämd. På måndagskvällen är tonen helt annan och blicken höjd mot kommande säsong.

– För mig är Superettan det enda som finns nästa år, jag hade tänkt så redan i år men nu har vi fått skjuta upp det ett år. Superettan kallar jag inte en dröm, det är ett realistiskt mål. Är man inte beredd att göra jobbet för att nå Superettan så är man inte i rätt klubb.

Fakta: Calle Svensson

Född: 19 juni 1987

Position: Mittback

Moderklubb: Lindö FF

Tidigare klubbar: IK Sleipner, Nyköpings BIS, GAIS, Husqvarna FF

Aktuell: Har skrivit på ett treårsavtal med VSK Fotboll

Powered by Labrador CMS