Han är ny ordförande i VIK Hockey

Under kvällen höll VIK Hockey årsmöte. En av punkterna var ny ordförande. Och valet föll på en stor supporter av klubben.

Publicerad
Pär Södergren Foto: Privat

Han var redan styrelseledamot i VIK och hade ansvaret för försäljning och marknad. Nu är Pär Södergren även ordförande. Det står klart efter kvällens årsmöte. Han efterträder därmed Mattias Jonson på posten.

Pär Södergren är 42 år gammal. Han är vd och delägare i företaget Mark som sponsrar VIK Hockey. Han är även en inbiten supporter av klubben och började gå på matcher 1984 som tioåring. Han har ingen egen hockeybakgrund.

Under årsmötet var även ekonomin en stor punkt. VIK Hockeys förlust under säsongen landade på 1,3 miljoner kronor. Klubbens egna kapital är 75 000 kronor. Budgeten för nästa säsong (17/18) är att istället göra ett plusresultat på 1,3 miljoner.

VIK Hockey åkte den här säsongen ur Hockeyallsvenskan och spelar därför i Hockeyettan, landets tredje högsta serie, till hösten.

Förutom Pär Södergren ser den nya styrelsen ut som följer: Björn Söderholm (ny), Pier Blomkvist, Christer Brostedt och Niklas Öhrlund.

Powered by Labrador CMS