Alexander Galante Carlström är Årets spelare i svensk innebandy. Foto: Per Wiklund

Galante utsedd till Årets spelare

Västeråsfödde Falun-stjärnan Alexander Galante Carlström är årets spelare i svensk innebandy. Detta avslöjar Falun IBK på sin facebooksida nu på morgonen.

Alexander Galante Carlström har öst in poäng i innebandyns Superliga de senaste säsongerna. I år slog han dessutom det fantastiska 13 år gamla poängrekordet, när han gjorde 93 poäng fördelat på 68 mål och 25 assist på 31 matcher.

Jurynś motivering:
"Han har gjort sin bästa säsong i karriären, vunnit poängligan i överlägsen stil och slagit Svenska Superligans målrekord med marginal. Alexander Galante Carlström har utvecklats för varje säsong som har gått sedan han kom till Falun. Han är inte längre enbart en målskytt utan bidrar defensivt genom att vara användbar i alla delar av spelet. Har växt ut till en komplett innebandyspelare och en väldigt bra förebild."

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.