Angelica Nordfeldt gjorde för andra matchen i rad två mål när Rönnby under söndagkvällen besegrade Warberg på bortaplan. Foto: Stefan Lindgren×1 / 2Visa bildtextBild 1 av 2

Andra raka för Rönnby trots den tuffa starten

Rönnby vann söndagens bortamatch mot Warberg med 6-4 och tog i och med det den andra segern under detta veckoslut.

Publicerad

Rönnby fick en dålig start på matchen i Sparbanken Wictory Center. Hemmalaget Warberg gick snabbt upp i en 2-0 ledning. Innan första perioden hade Rönnby kommit tillbaka och kvitterat genom mål av Izabell Rydell och Jonna Sjöberg.

I den andra perioden följdes lagen åt i målprotokollet men Rönnby skulle gå till periodvila med en 5-4 ledning efter bland annat två mål av Angelica Nordfeldt.

Rönnby fick en smakstart på tredje perioden då måltjuven Linnea Nilsson höll sig framme och skickade in matchavgörande 6-4.

I och med veckoslutets bägge segrar återfinns Rönnby på en fin femte plats i tabellen. I nästa omgång spelar Rönnby hemma mot Täby. Matchen spelas nu på torsdag kl 19.00 i Bombardier Arena.

​Läs även: "Nordfeldt och Bircher fixade segern för Rönnby"

Matchfakta: Warberg–Rönnby 4-6 (2-2, 2-3, 0-1)

Målskyttar Rönnby: Angelica Nordfeldt 2, Izabell Rydell, Jonna Sjöberg, Linnea Nilsson, Sofia Olander