Hov1 Foto: Pressbild

Succégruppen klar för Cityfestivalen

Nyligen fyllde de Gröna Lund och tvingade parken att stänga entrén. I sommar kommer den heta hiphop-gruppen Hov1 till Västerås och Cityfestivalen. Idag släpps 3 000 förköpsbiljetter.

Nu är det klart att hiphop-gruppen Hov1 kommer till Västerås Cityfestival på torsdagen den 29 juni. Nyligen avslutade killarna sin vårturné med att fylla Gröna Lund med 17 500 skrikande fans och parken tvingades stänga entréerna.

– Vi är extremt glada att vi lyckats få hit Sveriges, just nu, hetaste ungdomsband, säger Alf Westerdahl, festivalgeneral Västerås Cityfestival.

Hov1:s självbetitlade debutalbum singlade direkt upp på albumlistans andraplats. Året inleddes starkt med singeln ”Gråzon” som har över 8 miljoner streams på Spotify, och en utsåld vårturné 

För att få in Hov1 i festivalprogrammet var man tvungen att göra vissa justeringar i programmet.

Anton Hagman inleder torsdagen och hela Cityfestivalen kl 19.00 (30 min tidigare än först planerat) på Mimerscenen på Fiskartorget. Därefter spelar Peg Parnevik innan Hov1 går på vid 20.45. Kvällen avslutas med Kapten Röd 22.30.

Cityfestivalen räknar med stort intresse för Hov1 och släppte därför 3 000 förköpsbiljetter till torsdagen. Biljetterna kan köpas på Västerås turistbyrå och på ticketmaster.se.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.