Så blir Västerås nya nattklubb

Senare i höst kommer en ny nattklubb att öppna i Harrys gamla lokaler i Igorhuset vid Stora Torget. Nu kan Västerås Tidning avslöja nya detaljer kring krogen som ännu inte fått något namn.

  • Publicerad 13:02, 14 sep 2017

Zeki Turan

I över ett år har Harrys gamla lokaler på hörnet av gallerian Igor stått tomma. Men någon gång i slutet av november, början av december kommer en helt ny nattklubb att slå upp portarna där.

– Det är planen just nu. Sen kan saker hända på vägen som gör att det blir senare, säger Zeki Turan som är en av delägarna i bolaget Västerås Nöje AB som ska driva nattklubben.

– Läget är utomordentligt. När vi lyfte fram vår idé för fastighetsägaren så nappade de omgående.

Krogen, som ännu inte fått något namn, kommer att ha luncher och kvällsservering av mat. Men enligt Zeki Turan står nattklubbsverksamheten i fokus. Eller nöjespalats som han kallar det.

– Vi kommer ha teman och events. Lokalen kommer även få en scen där vi kan ha olika typer av uppträdanden. Det kan vara allt från dj:s till sexmanna-band och annan underhållning.

Målgruppen för nattklubben kommer att vara en lite äldre publik.

– Vi har inte bestämt oss ännu vilka åldersgränser vi kommer ha. Men det lutar åt 25-plus. En lite äldre publik. Den målgruppen är lite i ingenmansland i Västerås just nu, menar Zeki Turan.

Hela den gamla Harrys-inredningen är borta ur lokalen. Inom kort kommer den nya nattklubben att ta form. Men det saknas en viktig detalj.

– Vi väntar på godkännande för en väldigt unik detalj innan vi kan sätta igång. Jag kan inte avslöja mer just nu. Men det är unikt i Västerås. Det är verkligen pricken över i:et, säger Zeki som är övertygad om att konceptet kommer funka.

– Det känner vi oss trygga i. Den inriktningen vi kommer ha kommer vi vara ensamma om. Sen är läget ett trippel-a-läge.

Västerås Nöje AB består även av delägarna Hans Asmussen och Lars Pettersson. Bolaget är ett dotterbolag till GKB AB som driver Agrill och Grekiska kolgrillsbaren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Senaste nytt

Visa fler

SMAKFULLT

Bartendern med stans bästa utsikt

Tips: Georges fem bästa drinkar Västerås och Sveriges högst belägna cocktail- och pianobar Sky Bar, hittar man på Hotel Plazas 24:e våning. I baren hittar man den glada bartendern George Kakaji. – Härlig arbetsplats med underbara...lördag 21/10 21:50

”Vi kallar det kort och gott junkfood de luxe”

SMAKFULLT Smarriga hamburgare, kall bärs och toppfotboll på storbildsskärm är en oslagbar ”combo” för många. Ett koncept som är lyckat för sportbaren Allstar på Punkt i Västerås. – Vi erbjuder ett vardagsrum...tisdag 17/10 11:20

Olika menyer varje vecka – i sex år

SMAKFULLT Med magnifik utsikt över Västerås centrum och Mälaren äter man god mat på Djäknebergets restaurang. Att maten håller hög klass ansvarar köksmästaren Rifet Secic för. – Jag vill servera mat med extra...måndag 16/10 13:19

RÄTT RÄTT

Amirs såsskola: bechamelsås

Mästerkocken Amir Kheirmand har tagit på sig ett riktigt "såsigt" uppdag. – Jag har dragit igång en såsskola på min Youtubekanal Rätt Rätt. Vi ska gå igenom alla grundsåserna och förklara hur man gör...tisdag 7/11 16:17

Amir testar nya Gorbyssmaker

Gorbys har släppt nya smaker – Veggies och Taco. Klassikern har också kommit med ett nytt recept. Mästerkocken Amir Kheirmand och hans högra hand Alfred köpte hem dem för att testa.torsdag 12/10 18:13

Mästerkocken tipsar inför lördagsmyset: De bästa nya chipssmakerna

En av höstens mest spännande nyheter är Estrellas chips med smak av Äppelpaj. Annorlunda, konstig och väldigt spännande. Det är klart mästerkocken Amir Kheirmand ska testa dem. Han passade också på...lördag 30/9 19:36

QUIZ

Känner du igen dig i gamla Västerås?

QUIZ: Vecka 19. Testa dig själv! Här är ett antal bilder från gamla Västerås. Se om du känner igen dig.fredag 12/5 9:39

E-TIDNING