Kaliffa är en av medlemmarna i Hoffmaestro. Imorgon uppträder han på iParty 2017 på Viksängs fritidsgård. Foto: Pressbild

Kaliffa uppträder på Viksäng

Imorgon bjuder Västerås fritidsgårdar in till årets fest - iParty 2017. Ungdomar, upp till 17 år, är då välkomna till Viksängs fritidsgård där bland andra Kaliffa från Hoffmaestro kommer uppträda.

– Vi valde Kaliffa som huvudartist i år, eftersom att vi gillar hans musik, men också för att han är en bra förebild som sprider en positiv vibe, säger Patrik Johansson, enhetschef för fritidsgårdarna i östra Västerås. 

– Efter förra årets succé med över 600 besökare på iParty 2016 känns det extra bra att kunna ha både Kaliffa och IBBE - två stora artister, och ett ungdomsarrangemang som är större än någonsin tidigare. 

Det är fjärde året i rad som iParty arrangeras och det har tidigare varit väldigt lyckade arrangemang. En anledning är att kvällen fyller ett behov som fritidsgårdarna uppmärksammat – en fest för Västerås ungdomar som sticker ut lite extra, med livemusik och tävlingar. En annan anledning kan vara att ungdomarna själva är med i planering och genomförande. 

De som planerat årets fest är ungdomar och personal på Västerås stads fritidsgårdar på Bjurhovda, Viksäng, Irsta och Vallby.

Mer info

Var: Viksängs fritidsgård

När: Fredag 19 maj klockan 19-24

Ålder: Ungdomar på högstadiet upp till 17 år

Entré: Gratis

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.