Daniel Yngwe kommer till Intiman på onsdag.

Dubbla konsertkvällar på Intiman

Den här veckan blir det två konsertkvällar på Intiman i Västerås. På onsdag kommer Daniel Yngwe och på torsdag blir det amerikansk punk-rock.

Nu på onsdag, 19 april, kommer artisten och underhållaren Daniel Yngwe till Västerås och Intiman. Han gör det med sin nya show som han lindar in med vackra videosekvenser och smakfulla ljusprogrammeringar. Förutom att han sjunger och spelar saxofon blir det öven opera, humor och interaktion med publiken. Förutom erfarenhet från bland annat Wallmans, deltog även Daniel Yngwe i tv-programmet Talang 2011.

På torsdagen blir det något helt annat. Nämligen punkinfluerad rock från Los Angeles med bandet Warner Drive. Bandet turnerar flitigt och reste runt i Sverige senast i somras då man bland annat passerade Malmö Festivalen och gjorde ett antal klubbspelningar. Warner Drive har delat scen med band som CKY, Danko Jones, Clutch, Imagine Dragons, Graveyard, Mustach och Steel Panter.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.